söndag 6 juni 2010

Rådjurskid

Var och inhandlade lite byggmaterial igår och då nästan hemma så låg den där i dikeskanten. Geten ville inte flytta på sig i första taget men när hon väl gjorde det så såg vi varför. Första killingen jag ser i år. Tur att man har kamera i mobilen nu för tiden även fast kvalitén på våra inte är de bästa på marknaden så ser man ju vad det är. Pojken tyckte det var väldigt roligt att få se en rådjursbebis.

I natt kl. 00.35 fick jag tydligen (sov djupt) ett sms från Anders. Meddelandet löd: "Vildsvinsgris ligger". Skall snart ringa honom för rapport men han får väl sova en liten stund till.

torsdag 3 juni 2010

Ko med kalv på besök

Igår vid 23-tiden dök de upp. En ko med kalv gick på gärdet bak huset och mumsade. Tyvärr har jag inte världens bästa kamera för foton i skymning men men... det syns ju iaf vad det är för något. Såg en ko med 2 kalvar på väg till jobbet för ca. 2 veckor sedan. Kul att de vågar sig fram lite.

tisdag 1 juni 2010

Iskallt

Tänkte bara tipsa om en film jag hittade på Aftonbladet när jag läste om Söderlings vinst mot Federer. Ser liiite kallt ut. Men det är gött att sommarvärmen äntligen börjar visa sig här hemma. Trevlig vecka på er. Klicka här för att se filmen.