tag:blogger.com,1999:blog-5330844619015839727.post2234100025071708056..comments2014-08-23T23:40:21.200+02:00Comments on Vegards jaktblogg: Gris och hjortVegardhttp://www.blogger.com/profile/09194824954949156395noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-5330844619015839727.post-2647636398584769262009-11-16T18:32:10.719+01:002009-11-16T18:32:10.719+01:00Hej! Angående julskinka. Spruta den hos Eriksons, ...Hej! Angående julskinka. Spruta den hos Eriksons, koka den med örter & rotfrukter. Morot, palsternacka, kålrot, purjolök, timjan och (salt). Koka till 75 grader i skinkan. Låt skinkan kallna i spadet. Ätes utan senap:) 2008 års julskinka av vildsvin blev perfekt! Lycka till! MVH RobertAnonymousnoreply@blogger.com