fredag 30 april 2010

På G

Skall ut i kväll och vaka på vildsvinsgris, som min son sa när han förklarade för mig i telefon att det var ingen gris han sett utan en vildsvinsgris. Har inte varit ute sedan den 16:e april då det inte har varit något drag vid åteln. Det är det inte nu heller men jag får sitta vid ett annat pass där grisen varit de sista dagarna. Får hoppas att de visar sig iaf. Trycket från vildsvinen har inte varit att jämföra med i fjol då vi vid den här tidpunkten redan skjutit 5 st och nu har jag inte ens sett så många. Vintern har nog tagit dem hårt eller så har de hittat andra marker/åtlar som drar för tillfället.

3 kommentarer:

hedebonn sa...

Dom är borta hos oss.Lycka till i kväll

Anders sa...

Fanns det en "gillaknapp" i bloggvärlden så hade jag tryckt på den nu för sonens härliga uttryck! Lycka till ikväll, själv sätter jag mig på söndag. Vittjade kameran i dag och de håller på sina tider, bör smälla runt 22:45! Det är planen i alla fall!

Vegard sa...

Tack för kommentarerna.

Anders - Jag tycker också att vildsvinsgris är ett härligt bra uttryck.

Hedebonn - Jag satt i er kant där dem hade vänt upp och ner på hela stubbåkern igår kväll men vad hjälpte det mig, jag såg ju bara en liten hare.