torsdag 2 april 2009

Elmia Game Fair

Såg att den 21-24 maj är det Elmia Game Fair http://www.elmia.se/sv/gamefair/ i Jönköping igen och denna gång tänkte jag åka dit. Missade tyvärr förra tillfället då jag var i New York. Är väldigt nyfiken på Garmins GPS-pejl Astro 220. Länk till deras produktsida: http://www.garmin.se/productpage_tab1.aspx?pageid=3244
Är det någon som har testat denna så är jag mycket tacksam för upplysningar / betyg / omdömmen m.m. Man får väl hoppas på att kanske få köpa den till ett shysst "mässpris".

Annars är det lugnt på viltfronten förutom att jag varje morgonpromenad undrar hur mycket av gärdet utanför huset som grisarna bökat upp under natten. Snart behöver far och lillkillen inte plöja detta gärdet.

5 kommentarer:

UR sa...

Har ingen Astro själv, men väl jagar med en hel del som har sådana tingestar.. Är ju rätt intressant att se exakt var hudnen befinner sig, men jag har även hört en del om kort räckvidd osv.

Sen finns det ju alltid en risk man "pejlar sönder" sin hund..

Anonym sa...

Tjena!
Jagar med 2st wachtlar och till detta använder jag astron ! en mycket bra pejl ! får 8/10 från mig lite dålig räckvid ibland.

www.jagatimmie.blogg.se

Mvh/Timmie

Vegard sa...

Jag har hört rykten om att man kan sätta på en större antenn och få bättre räckvidd.Frågan e hur mycket det gör.

Linus sa...

Hej Vegard! Såg att du har vissa funderingar på en Garmin Astro pejl! Har haft min hela säsongen -08 ooh 09. Är grymt nöjd med den. Har även 15-20 jakt vänner som brukar Astron, lika nöjda dom! Om duninte hittar något bra "mässpris! under Elmia så fixar jag Astro+minneskort till ett riktigt bra pris. Kan även fixa kartor till dig! Om du har mer frågor lr är intesserad av en Astro så skicka ett mail. Limpan_52@hotmail.com . Mvh Linus

Anonym sa...

tjenare vegard här har du den billigaste på marknaden mvh björn B

http://www.blocket.se/vi/19535067.htm?ca=16_s&last=1