lördag 21 januari 2012

Tack!

20000 besökare!! Det trodde jag aldrig när jag börja blogga. Tack alla ni som läser. Ibland bloggar jag som bara den och ibland inget alls på några veckor. Men syftet är ju att blogga om min jakt och ibland så blir det inte så mycket eller så har man tankarna på annat men jag ska försöka blogga på som tidigare. Kommentera/maila gärna synpunkter på bloggen för lite feedback är alltid kul. Har bekymmer med mitt googlekonto så jag har inte kunnat kommentera andra bloggar så som jag vill. Nån som vet hur man löser detta?
Imorgon blir det iaf grisjakt med grannlagen. Hoppas på bra spårsnö för hundförarna och många grisar i pass och då syftar jag inte på passkyttarna ;-) SKITJAKT på Er.

2 kommentarer:

Lindsjö taxar sa...

Det är flera inkl mig själv som har problem med att kommentera olika bloggar. En del är det inga problem med. Någon tipsade om att använda popup alternativ men jag har inte fått till det. Jag får en vit sida när jag väjer kommentera...eller så blinkar kommentarrutan upp och sedan vitt.
Man kan blogga mellan jakterna om vad du hittar på med hunden, viltvård, ta bilder...

Erik sa...

Hej! Tror vi var på samma jakt igår? (Kulehede) Kände igen dig från bloggen när jag kom från bilen :) Tänke fråga vid avslutningen men såg dig ej då. /Erik